FAMILY :D

sedih?? haha^^

ASSALAMUALAIKUM...
HELLO THERE^^..

selamat malam stalker^^.. :P
hehe..apo habaq^^..baik?? alhamdulillah^^..
ehhh..apa tuu sedih haa?? (soalan bodoh =,='')
haha..sedih tuuu satu perasaan kecewa kann.*btoi x taw =,=''
sedih niee ada 2 kan..satu sedih yang kita bole lihat and satu lagi sedih yang x dapat dilihat or sedih dalam hati :(
sedih di dalam hati niee yang sgt parah -,-''
pada raut wajahnya kelihatan gembira BUT di dalam hatinya beliau sedang bersedih :)

ckp pasal sedih =.='''..
if korang sedih kann..apa yang korang akan bt errkkk??
if aq sedih..aq akan melayan perasaan aq niee^^..
aq melayan perasaan dgn mendengar lagu2 jiwang^^..korang try dgr lagu yang berjalan kat blog aq niee..
masa korang dgr lagu niee kan..korang try relaks and layan perasaan korang..korang try mengingati seseorang yang korang sangat2 sayang (balakss or gepren korang),,,,

hehe.,best kann melayan perasaan niee kann^^..
ramai or kata aq niee happy go lucky..but happy aq..x penah pownn lucky..
yewww laa..happy tgk kawan2 aq bahagia bersama pasangan deorang..haha..
seHAPPY aq pown -,-''kadang2 aq jeles laa jgk tgk kawan2 aq ada pasangan..hehe..(sudah lari tajuk niee =,=)
aq pown nak cari laa jugak gepren..tapi !!! ada kew gurl yang nak kat aq =,=''
yeww laa..aq niee kan BOB -,-'''..haha^^... mau rilex =,=''
badan sihad otak cergas (ok dah 2 kali lari tajuk niee -,-'')


ok sedih...
korang penah kann sedih...if korang kata x penah... HANG PEMBOHONG WEYHH =.=''
if korang sedih..korang share x sedih korang dgn family or kawan2 rapat korang..
aq cadangkan korang share laa sedih tuu dgn family or kawan2 rapat korang... but if korang x mau pown x paa..if kita share sedih tuu dgn orang lainn..maybe orang lain tuu dapat menolong kita kann..
kalau aq sedih kann (saja nak bagi taw =,=) aq suka mengadu kat blog niee laa^^..hehe..
aq akan mengadu x kira laa if aq sedih, happy or kecewa -,-''hehe..
bila aq menulis sesuatu di blog niee..puffff...nothing happen^^..haha^^.. :P
x laa..aq akan rasa enjoy pabila menulis..aq dapat mencurahkan segalaGALANYA :)
hehe...

haha...k arrr..aq nak p layan perasaan weyhh...
haha..daaaaaaaa^^,,,

4 000 comment:

Schaza Reply to comment said...

biasa lah tu...
Nabilah pon kalau sedih pon layan lagu2 yang Nabilah minat....
tapi Nabilah x ske sangt la lagu jiwang...
jgn sedey2 ek....
meh la tengok blog Nabilah...

HaFiZ SaHaDjE Reply to comment said...

wokey :D

MrS LoLiPoP Reply to comment said...

hukhuk ..nia x share ksidhn dgn kluarga .. maluu >.< hee ..
hehe.

HaFiZ SaHaDjE Reply to comment said...

lorhh..kenapa nak malu plak..
kadang2 family nie la yang dapat membuat kita happy taw :)