FAMILY :D

ASSALAMUALAIKUM..
HELLO THERE^^..

sayang?? ehem..apa tuu maksud sayang erkk?? aq try cari dalam dalam internet..
tapi !! x jmpa pownn -,-'' and then aq pikiaq balik apa tuu sayang =,=''
Sayang bermaksud sesuatu perasaan yang ada dalam diri kita..
contohnya seorang ibu sangat menyayangi anaknya :)
sayang itu cintakan?? hmmmm...
CINTA?? apa itu cinta erkk??
cinta itu bermaksud perasaan yang sama mcm sayang tetapi perasaan sayang tuu berlainan sikit..
cinta ituu timbul apabila seseorang telah bertemu dgn pujaan hatinyanya and timbul 1 perasaan cinta :)
cinta ituu buta and cinta juga bole membuat kita gila =,=''
cinta kepada ALLAH berlainan dgn cinta kepada manusia...

cinta kepada manusia hanya sementara but cinta kepada ALLAH berkekalan selama-lamanya..
betul x apa yang saya katakan ini...jika salah tolong tegurkan yeww...


korang percaya pada cinta pandang pertama??
hmmmm..cinta pandang pertama..klakar kan bunyinya...hehe..
but jgn percaya sgt pada cinta pandang pertama niee kerana jodoh hanya ditentukan oleh ALLAH S.W.T..
jodoh ituu tak akan datang sendiri melainkan kita yang cari kan^^..hehe..
jodoh ohhh jodoh...sgt susah nak jumpa jodoh sekarang niee kann???
yeww laa..lelaki yang hensem jst nak perempuan yang cantik and perempuan yang cantik jst nak lelaki yang hensem...
so mcm mna dgn org yang x cantik and x hensem mcm saya niee..
janganlah kita memilih jodoh kita hnya dgn paras rupa and harta benda..but pilihlah jodoh tuu dgn keikhlasan hati kita...tidak salah untuk kita memilih pasangan yang hensem or cantik...bole x salah..but carilah juga pasangan tuu yang boleh menerima kita seadanya.. :)
ermmmmm...
ituu saja kot yang saya nak tulis..biasa laa..jika bosan..saya akan menulis bnda yang pelik2 kat blog niee..hehe..
daaaaaaaaa^^~~

2 000 comment:

MrS LoLiPoP Reply to comment said...

yup ,, nia percaye cinte pandang pertame .. :)

HaFiZ SaHaDjE Reply to comment said...

baguss laa :D