FAMILY :D

ASSALAMUALAIKUM..
HELLO THERE...

heyyy blogger boy and girl :)
u all sihat?? kalau sihat alhamdulillah laa^^..
errmm..sejak kemarin lagi perasaan saia nie tidak tenteram..
saia ada bt salah kat seseorang tuu tapi saia takut mahu meminta maaf kepadanya..

ermmm...
ehhh awak...please maafkan saya yew awak...
saia bnyak bt salah and silap kat awak...
tolong maafkan saia yew sebab mencintai awak...
tolong juga maafkan saia sebab menyayangi awak..
if awak x dapat maafkan saia pown x apa..saia redha.. :)
Tuhan selalu saja menguji saia..saia redha menempuhi segala ujian yang Allah berikan kepada saia...
ehhh awak...awak nak tahu sebab apa saia menyayangi awak...
awak tuu adalah inspirasi buat saia..
awak juga adalah anugerah Allah yang datang kepada saia tetapi saia tidak layak untuk menerimanya..
tiada lukisan yang secantik awak...
if kita dapat berjumpa..perkara pertama sekali yang saia akan buat kat awak ialah MINTA MAAF..
saia terlalu memaksa awak untuk menyayangi saia...
maafkan saia yew awak...
saia juga selalu memaksa awak untuk membuat sesuatu perkara tuu..
maafkan saia yew awak..
saia memaksa awak tuu bukan apa..sebab saia x mahu awak malaz2 :)
awak !!! maafkan saia yew  !!
hehe... kita masih kawan kan^^.. hehe...kalau awak x menganggap saia kawan awak pown x apa..
tapi ingat saia akan menganggap awak sebagai kawan yang susah untuk dijumpai :)

INGATLAH WAHAI RAKAN2 BLOG..

HILANG BF / GF KORANG TAK APA..
TAPI JANGAN KITA HILANG KAWAN..
KAWAN SUSAH UNTUK CARI..JIKA KITA HILANG SEORANG KAWAN..
DGN ITU KITA AKAN HILANG SATU TALI PESAUDARAAN..

thats all...
peace^^
hafizsahadje...

1 000 comment:

cheyenne Reply to comment said...

legal seu blog http://decora-harajuku.blogspot.com http://cheyenne-opscresci.blogspot.com